Een winkel vol 
leuke spullen

Nieuws

Jouw Marktkraam Ouddorp start met digitaal spaarsysteem

22-12-2017

Spaar vanaf nu mee met ons nieuw spaarsysteem. Bij elke bestede euro ontvangt u 1 punt. Piggy maakt sparen eenvoudig. U heeft nog maar één kaart nodig om bij al uw favoriete winkels te sparen. Zeg maar gedag tegen al die stempelkaarten en spaarzegels! Kijk voor winkels die meedoen in de buurt en informatie op: https://piggy.nl/locaties.

De opgespaarde punten kunnen verzilverd worden voor gratis producten of kortingen op artikelen of kraamhuur. Vraag snel uw account aan en doe mee met de leukste spaarkaart van Nederland.

Lees verder

JOUW MARKTKRAAM start nu ook in Ouddorp

01-06-2016

OUDDORP – Eind juni start Jouw Marktkraam ook op Goeree-Overflakkee. De winkel zal gevestigd worden in de oude vestiging van Albert Heijn, Molenblok 6-8 te Ouddorp. Het unieke concept, afkomstig uit Finland, is eenvoudig en doeltreffend. Kopers en verkopers worden op een makkelijke manier bij elkaar gebracht. Een ruimte huren is nog nooit zo voordelig geweest. Inmiddels kent de keten ruim 30 vestigingen in Nederland.

Het unieke concept speelt in op verschillende trends én het belang van diverse doelgroepen en is door die combinatie van factoren een succes gebleken. Met name de trend van duurzaamheid speelt een grote rol in het succes van de winkels: Nederlanders worden zich steeds bewuster van de zogenaamde verspillingsmaatschappij en kiezen ervoor vaker tweedehands te kopen, maar ook hun eigen spullen niet meer zomaar weg te gooien. Daarnaast is het de trend om originele en vintage spullen te verzamelen.

Ondernemersbloed
Jouw Marktkraam wil iedereen de kans geven om te ondernemen en zijn of haar spullen in de etalage te zetten. De zelfstandige ondernemers van Jouw Marktkraam zijn enthousiast over het concept, welke past in het bewust worden van het hergebruiken van tweedehands spullen. Ook willen zij een platform willen bieden aan ondernemers en hobbyisten om ook nieuwe spullen te verkopen. Zo goedkoop een ruimte huren was er nog niet eerder.

Jouw Marktkraam in Ouddorp
Bij de Jouw Marktkraam winkel kunnen particulieren of bedrijven een kraam huren voor een periode van een week of langer. Zij richten zelf hun kraam in, prijzen de spullen met behulp van ontvangen barcodestickers en hebben er geen omkijken meer naar. De medewerker van Jouw Marktkraam zorgt voor de verkoop en de verkopen zijn te volgen via de speciale app. Dat kunnen spullen zijn die men een tweede leven gunt of de kraam wordt gebruikt als etalage van Doe-het-zelf-talenten. Veel webwinkels laten ook hun spullen zien. Zo maak je iemand anders heel gelukkig, terwijl je er zelf aan verdient.

Gezellige marktsfeer
Ook kopers worden uiteraard aangetrokken door het duurzame karakter, maar natuurlijk ook door de leuke prijsjes, originele spullen en de gezelligheid in de winkels. En niet in de laatste plaats, omdat iedere Jouw Marktkraam zijn eigen aanbod heeft en nooit hetzelfde is.

Jouw Marktkraam Ouddorp start eind juni aan de Molenblok 6-8. Informatie is te vinden op onze facebookpagina: facebook.com/jouwmarktkraamouddorp. Daar is ook een filmpje te vinden hoe e.e.a. werkt.

Lees verder

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ook op video gespot